Bahçeli Kapaklı Ortaokulu

Vizyon: Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak; bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen, bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Servis ve özel araçlar
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bahcelikapaklioo.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİ KÖYÜ KAPAKLI MEZRASI KAPAKLI KÜME EVLERİ KAPAKLI ORTAOKULU BLOK NO 33 BEŞİRİ / BATMAN

Yerleşim Yeri - Bahçeli Köyü Kapaklı Mezrası Beşiri/Batman

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 38 km, İlçe merkezine 20 km uzaklıktadır.